TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
ksiazka tytuł: Kuchnia: krok po kroku. Drób autor: Elżbieta Strylczuk-Kłucińska
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Kuchnia: krok po kroku. Drób

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Wydawnictwo e-bookowo
ISBN: 978-83-938147-0-1
Wydanie: 2013 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
3,00 zł 2,80 zł
eKsiążka (Watermark)
PDF

<p>Książka jest napisana w formie kursu, który pokazuje i opisuje krok po kroku każdą czynność, przy dzieleniu drobiu na części oraz luzowaniu kości, które jest niezbędne do przyżądzenia faszerowanego kurczaka oraz galantyn drobiowych. Zawiera kilka przykładowych przepisów kulinarnych, sporządzanych krok po kroku. Każdy krok jest ilustrowany zdjęciem.</p>

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Sklep Internetowy Zinamon.pl akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier