TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
ksiazka tytuł: Hugh's Three Good Things autor: Hugh Fearnley-Whittingstall
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Hugh's Three Good Things

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Bloomsbury
ISBN: 9781408835432
Wydanie: 2012 r.
Język: angielski

Dostępność: aktualnie niedostępny
28,60 zł 25,70 zł
Powiadom, gdy będzie dostępny
 
Powiadomienie o dostępności towaru
Obrazek ochronny
 

How often have you wished there was a magic formula to simplify cooking? Well, there is. Put three good things together on a plate and, somehow, the whole is always greater and more delicious than the sum of its parts. Looking back over nearly two decades of professional cookery, Hugh Fearnley-Whittingstall has worked out the combinations that make magic. Salty, sweet, crunchy. Sharp, rich, crumbly. Hot, bland, crisp. Think scones with jam and cream, fish and chips with mushy peas, or porridge with golden syrup and cream. Hugh has used the formula of three to create more than 175 recipes, both well-loved classics and brand new ideas, based on trios like squash, ricotta and ham; aubergine, tomatoes and chickpeas; clams, tomatoes and garlic; chicken, tomatoes and tarragon; pork, potatoes and apples; pasta, courgettes and mozzarella; strawberries, cream and shortbread; and chocolate, ginger and digestives ... The list goes on.With sumptuous photography from Simon Wheeler, this book will unlock a whole new world of fantastic food. Three Good Things. It really is that simple.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Sklep Internetowy Zinamon.pl akceptuje płatności: